Wereldleider in gaastransportbanden

Unibelt is marktleider op het gebied van draadgaas transportbanden en biedt op maat gemaakte oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie, automotive en de industriële droogsector. Als onderdeel van de Steinhaus GmbH-groep combineren we ons vakmanschap met haar wereldwijde netwerk om de hoogste kwaliteit bandoplossingen te produceren. Onze banden voldoen aan bijzonder hoge eisen op het gebied van materiaal, spiraalstructuur en toleranties.

Draadgaas transportbanden

In meer dan veertig jaar hebben we duizenden draadgaas transportbanden geproduceerd voor een breed scala aan industrieën en toepassingen. Onze banden worden gebruikt voor verwarming, drogen, koelen, transporteren, wassen en ontwateren van diverse productgroepen, van voedsel tot industriële onderdelen. Met onze unieke benadering door bijna ambachtelijk werk te combineren met geavanceerde machines, zorgen we voor de hoogste kwaliteit van transportbanden, vertrouwd door klanten over de hele wereld.


Geen enkele klantbehoefte is hetzelfde en we begrijpen dat bij Unibelt. We bieden op maat gemaakte transportbanden aan, volgens uw specifieke behoeften. Van de grondstoffen tot de uiteindelijke inspectie kunnen we de kwaliteit en levensduur van onze producten garanderen door het gehele proces in eigen huis te houden.

Onze producten omvatten onder andere, maar zijn niet beperkt tot, platte draad segmentbanden, afgeronde draad segmentbanden, draad oogsegmentbanden, afgeronde draad gevlochten segmentbanden, gevlochten staafsegmentbanden, kruisbanden, gerolde bakbanden, roosterbanden en gebogen transportbanden.

Cookies and Privacy

We use cookies to personalize your experience.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.